7. kolo
25.09.2005 17:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FC Köln - Hertha BSC 0:1

Hertha vyhrála v Kolíně poprvé od roku 1974. Nutno říci, že zaslouženě, protože kolínští měli problém dostat se na dostřel hostující brány. Jediný, kdo to v první půli neustále zkoušel, byl Podolski. Jeho pokusy ze třicetimetrové a větší vzdálenosti však neměly příliš šancí na úspěch.

V druhé se vytratil už i Podolkski, a tak se o vzruch starali převážně hráči Herthy. Ti si ale v šancích často počínali jako sobci a slovo přihrávka jim často znělo jako něco zcela neznámého. Platí to především v případě Panteliče, kdyby v prvním poločase přihrál volnému Marcelinhovi před prázdnou bránu, mohli hosté jít do vedení dříve než v 52. minutě. To zůstal ve vápně jediný volný hráč Madlung a pohodlně zavěsil. Hosté si vítězství v pohodě uhlídali a v tabulce si udrželi čtvrté místo.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele