2. kolo
13.08.2005 15:30 CET
5 : 3
(2:1)

Reportáž

1. FC Kaiserslautern - MSV Duisburg 5:3

Brankových hodů si užili diváci na Betzenbergu. Vše odstartoval Altintipop ve třetí minutě, když zpracoval Sforzův padáček, obtočil se kolem svého strážce a zavěsil. Za hosty se o odpověď postaral Möhrle, který po přímáku Kurtha prostřelil brankáře Macha. Na své poměry nevídaným volejem vrátil vedení Lauternu Lembi. Před přestávkou měl ještě tři snad dvěstěprocentní šance Altintop, ale asi chtěl trochu potýrat obecenstvo a góly šetřil do druhého poločasu. Druhý úspěch si tak připsal až v 58. minutě po pohotové a umístěné střele. Jenže Kaiserslautern nechal nováčka dorovnat stav. Dnes podruhé se trefil Möhrle, tentokrát využil šťastného odrazu od Lavriče. Vyrovnání zařídil za chvilku Kurth, když prudkou přihrávkou vybídl ke skórování Ahanfoufa. Už v 68. minutě se do vedení dostali opět domácí. První hlavičku Sanoga vyrazil brankář Bugera ještě na břevno, ale Sanogo se dostal k míči podruhé a už Bugerovi nedal šanci. Definitivně rozhodl deset minut před koncem kdo jiný než Altintop. O minutu dřív sice ještě nadějný brejk zazdil, ale v 80. minutě si už počínal jako mazák a položil si brankáře a pokořil ho nechytatelným obloučkem. Dočkal se tak zaslouženého hattricku.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele