20. kolo
06.02.2005 17:30 CET
2 : 3
(1:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Werder Brémy 2:3

Domácí sice postrádali Klimowicze a d'Alessandra, ale zpočátku to vůbec nebylo znát. Ve 26. minutě utekl podél lajny Petrov a Brdarič se prosadil ve vzdušném souboji proti Fahrenhorstovi. Další okamžiky patřily rozhodčímu. Dr. Wack naprosto správně ocenil herecké výstupy Petrova a Klasniče žlutou kartou a Klasničovu penaltovou prosbu taky nevyslyšel. Z fotbalového dění upoutal v první půli jen Brdarič, který svým nájezdem nechal vyniknout Reinkeho. Po změně stran dostal domácí do dvoubrankového vedení Thiam poté, co si vyměnil míč s Petrovem a dobře si našel před brankou střeleckou pozici. Jenže od této chvíle byl fotbal předváděný domácími doslova tragický a Brémy je převálcovaly. Už deset vteřin po rozehrání snížil Klose, který se prosadil přes Quirogu a využil dlouhý nákop Stalteriho. O dvě minuty později byl Klose opět sám před Jentzschem, ale míč tentokrát špatně trefil. V 58. minutě rozehrál roh Micoud, míč se odrazil k Magninovi a bylo vyrovnáno. Wolfsburg dál držel výbornými zákroky Jentzsch, jenže v 87. minutě už byl krátký na střelu Valdeze. Malý Peruánec dokonal dílo zkázy, které začalo Jensenovým centrem odraženým ke Klosemu, ten v rozvrácené obraně přesně našel Valdeze.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele