26. kolo
19.03.2005 15:30 CET
5 : 1
(4:0)

Reportáž

VfL Bochum - VfL Wolfsburg 5:1

Diváci na Ruhrstadionu asi nevěřili vlastním očím. Jakoby domácí hráči právě dnes chtěli odčinit všechny bídné výkony, které je dostaly až do pásma sestupu. Vše načal v 15. minutě Edu hlavičkou po rohu Wosze. Ve 24. minutě Lokvenc zpracoval míč, odstavil obránce a poslal ideálně míč do běhu pro Wosze, který posléze zamířil přesně k tyči. Třetí branka padla ve 38. minutě, skóroval opět Edu a asistenty byli opět Lokvenc s Woszem. Hned po rozehrání ztratil míč Quiroga a Lokvenc postupoval k brance, překvapivě vystřelil a trefil vingl Jentzschovy brány. První „neúspěch“ domácích zaznamenal Preuß, který trefil jen břevno. V brankostroji pokračoval až Madsen, když do odkryté branky zakončoval pěknou akci Wosze a Böniga. Až za hrozivého pět nula začali být hosté nebezpeční, první střelu Petrova van Duijnhooven vytáhl na břevno. Symbolického úspěchu dosáhl právě Petrov, v 71. minutě využil nahrávky Karhana a prostřelil van Duijnhoovena.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele