31. kolo
30.04.2005 15:30 CET
2 : 6
(1:1)

Reportáž

VfL Bochum - 1. FSV Mainz 05 2:6

Kdo by čekal, že se uvidí v zápase těchto dvou mužstev osm gólů, byl by okolím považován za blázna. Zralý na odvoz do ústavu byl však po devadesáti minutách trenér domácí Bochumi. Tolik chyb, co stihla vyprodukovat obrana a hlavně brankář, udělá Bayern za celou sezónu. První poločas nijak nenasvědčoval tomu, jakou kanonádu diváci v Bochumi uvidí. Sice se už brzy trefil za hosty Auer, ale to bylo z jejich strany v prvním dějství vše. Za Bochum stihl ještě vyrovnat Vratislav Lokvenc.

Po návratu z kabin bylo domácí mužstvo jako omámené. Za poslední půlhodinu dostalo pět branek. Střelnici otevřel Thurk a po něm Gerber. Obě přihrávky si připsal Da Silva, který vyslal oba dva spoluhráče do šance vždy obloučkem přes obranu. Čtvrtý gól vsítil Da Silva sám. Postavil se k přímému kopu, všichni čekali, že bude centrovat, dokonce i brankář Vander si udělal pár kroků navíc, aby mohl míč ze vzduchu chytit jako první, ale jaké bylo jeho překvapení, když se z centru vyklubala střela, jež si to zamířila do jeho svatyně. Pátý gól vstřelil Weigelt, když centroval do vápna, Vander se k přízemní přihrávce položil, ale ta ho přeskočila a skončila také za jeho zády. Hosté potom zatloukli do rakve ještě jeden hřebík Caseyem. Když domácí Tommy Bechmann uzavřel skóre zápasu, tak se ani neradoval, věděl, že nemá proč.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele