28. kolo
09.04.2005 15:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - Schalke 04 3:0

Díky velmi dobrému výkonu se Stuttgart přiblížil hlavní soutěži Ligy mistrů. Domácí začali velmi aktivně, úvodní pokusy Kuranyiho a Meiβnera ale šanci na úspěch neměly. Jenže po čtvrthodině hry se po centru Tifferta ukopl Bordon, míč mu prošel mezi nohama k volnému Kuranyimu, který neměl problém skórovat. Pak se aktivity chopili hosté a vytvořili si několik příležitostí. Díky pozornosti a včasnému vybíhání Hildebranda však neuspěli Asamoah ani Aílton. V závěru poločasu sestřelil Pander Hinkela, rozhodčí mu neukázal ani žlutou, asi i proto, že se Pander zranil a musel střídat. Další chybu vyrobila hostující obrana ve 47. minutě, kdy byl Kurynyi ve vápně úplně sám a centr Hinkela umístil opět přesně. Schalke se stále snažilo, jenže ofenziva byla neslaná nemastná, Stuttgart byl daleko nebezpečnější. Kevin Kuranyi prožíval špatnou sérii, nemohl se trefit šest zápasů. Dnes se však překonával a v 60. minutě zkompletoval hattrick, když důrazně zakončil akci Hleba s Tiffertem. Hosté viděli, že zápas je ztracený. Nervy nezvládl Lincoln, který srazil Hinkela po odehrání míče a po druhé žluté kartě musel ze hřiště. Domácí mohli přidat ještě čtvrtý gól, ale brejk Cacaua zastavil rukou za cenu páté žluté karty v sezóně Bordon. I tříbranková prohra je však pro trenéra Rangnicka nejvyšší za dobu působení v Schalke.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele