26. kolo
20.03.2005 17:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - SC Freiburg 1:0

Úvodních pětadvacet minut bylo z pohledu Stuttgartu jednoznačně nejlepších. Nejdřív sice Kuranyiho chybně zastavil praporek asistenta, ale hlavně se domácím podařilo vstřelit branku. Ve 20. minutě na roh Hleba naskočil Babbel a trochu kuriózně hlavičkoval do své nohy, od které se míč odrazil do brány. Po zbytek zápasu se domácí trápili, pokud se vůbec dostali do nějaké příležitosti, tak je vychytal Golz, nebo neměli přesnou mušku. O nevídanou situaci se postaral rozhodčí, když doslova obral u půlící čáry Antara o míč, který se přes Solda a Hleba dostal ke Cacauovi do vyložené příležitosti, jenže Brazilci selhala muška. Hosté měli největší možnost skórovat po dvou třetinách zápasu. Po nevinném centru Bajramoviče a zaspání domácí obrany se Aogo akrobaticky natahoval po míči, ale chyběly mu milimetry a dokázal trefit jen tyč. Domácí už hrozili jen ze standardních situací, které ale zakončovali maximálně doprostřed Golzovy brány, kde hostující brankář neomylně vládl.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele