19. kolo
29.01.2005 15:30 CET
2 : 4
(0:2)

Reportáž

VfB Stuttgart - 1. FC Norimberk 2:4

Ostře spolu kontrastují dvě jarní vystoupení hráčů z Norimberka. Nejdřív bídný výkon doma proti Lauternu, teď skvělý výkon na hřišti Stuttgartu. Do brány se navíc musel postavit kvůli zranění Schäfera poprvé v kariéře Klewer. Už v šesté minutě ideálně nahrál Daun Svenu Müllerovi a ten se trefil přesně k tyči. Další gól zaznamenal Schroth, když hlavou využil Mintálův centr. Až potom se domácí probrali a zaměstnávali Klewera. Kuranyi dokonce vsítil po zmatku gól, ale rozhodčí ho správně kvůli ofsajdu neuznal. Opravdový tlak Stuttgartu přišel po přestávce. V 52. minutě nacentroval Hleb před bránu, kde stál obránce Meira, elegantně míč zpracoval a trefil kontaktní gól. O vyrovnání se postaral Szabics, který byl v souboji před Klewerem důraznější než Cantaluppi. Domácí se už už nadechovali k rozhodujícímu tlaku, když přišel šok v podobě Mintálova gólu. Slovenský kanonýr nejdřív přihrál Schrothovi, ten byl faulován, Mintál tedy opět převzal míč a prostřelil Hildebranda. Aby toho nebylo málo, hosté stihli přidat i čtvrtý zásah. Při zoufalém tlaku Vfb se ujal míče Mintál, rozvážně se sním proběhl a přesnou přihrávkou našel Schrotha, který si s ní poradil.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*JANO

LEN tak dalej chlapci moji.LEN tak dalej!Po nevidarenom 1.zapase prisli hody na ukor o tytul bojujuceho Stuttgartu.A ktomu este na jeho ihrisku!Stuttgart nedostava casto doma 4 goly!PARADA.GO MINTAL GO.Drzim palce.

Reagovat
HOST*Brl

Tak veru, Mintálovi to jednoducho ide.

Jedna technická.

Jano, príspevky máš dobré, len prosím ťa skontroluj si gramatiku pred odoslaním, lebo sa ti budú smiať aj Česi, že nevieš slovensky. Aj mne občas ujde nejaká prkotina, ale nevIdarený a tYtul?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne,ze Slovaci si tu pisu o Mintalovi.Mintal je fakt dobry.Konecne mame nejakeho dobreho futbalistu.Len tak dalej Marek

Reagovat
HOST*Sputnik

Jojo Mintal jede

Reagovat
smazaný uživatel

musim sa priznat ze mintalovy dost fandim ale teraz ma obral o dost prachov nakolko som mal na tikete 1X a uslo mi iba toto...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele