23. kolo
27.02.2005 17:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Schalke 04 - Hannover 96 1:0

Že to domácí nebudou mít vůbec snadné naznačil hned zkraje Cherundolo, který by za svůj bodyček na Asamoaha dostal v hokeji pochvalu, jenže při fotbale musela následovat žlutá karta. Schalke se v prvním poločase do větší příležitost přes velkou snahu nedostalo, naopak hosté mohli udeřit z brejku. Štajner nahrál Stendelovi, ten ale podklouzl a vystřelil jen slabě. V 65. minutě se domácí konečně dočkali. Standardku Pandera vrátil do ohně Krstajič a v malém vápně byl připraven Hanke, na jehož hlavičku nemohl brankář Enke dosáhnout. Za tři minuty mělo Schalke kopat penaltu, Dabrowski totiž uhodil Bordona loktem do tváře, ale rozhodčí jeho zákrok přehlédl. Stejně dopadli i hosté. Krstajič ve vápně zřetelně fauloval Paunoviče, jenže postižený viděl žlutou kartu za simulování. V posledních minutách se Enke několikrát vydal do vápna aby podpořil útočnou snahu svých spoluhráčů. Zurawovu havičku chytil Rost a domácí brankářská opora zasáhla i před svým protějškem. V posledních vteřinách měl branku na hlavě Leandro, ale po přímém kopu netrefil volnou branku.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele