27. kolo
02.04.2005 15:30 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

Schalke 04 - 1. FC Norimberk 4:1

Domácí celkem s přehledem potvrdili roli favorita. Ve čtvrté minutě sice musel střídat kvůli následkům střetu s Wiblishauserem Sand, ale jeho nástupce Hanke dokázal vstřelit dva góly. Ve 24. minutě nádherně vyskočil na přímý kop Lincolna a trefil horní růžek Schäferovy branky. Ve 36. minutě Aílton obral o míč Reinhardta a připravil Hankemu druhé gól. Ještě do přestávky přidal Aílton třetí pojišťující branku, když po přihrávce Vermanta Schäfera přehodil. Hned po změně stran mohl Hanke zkompletovat hattrick, ale trefil jen tyč, naopak na druhé straně centroval Slovák a k překvapení všech dokonale zaskočil domácího brankáře Rosta, který na jeho centr nedosáhl. To ovšem byla výjimka. Domácí jinak zápas kontrolovali, další branka v hostující síti byla jen otázkou času. Po neúspěšných hlavičkách Bordona a Hankeho se ujala až Lincolnova technická střela. Brazilský záložník ale měl zakončení hodně snadné, po narážečce s Asamoahem snad ani zaváhat nemohl.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele