31. kolo
30.04.2005 15:30 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

SC Freiburg - Borussia Dortmund 2:2

V minulém kole Borussia předvedla excelentní výkon doma proti K'lauternu a čekalo se, jestli potvrdí stoupající formu i proti poslednímu Freiburgu. Dortmundu chyběl minulý týden zraněný šéf obrany Wörns. A to, že to v obraně žlutočerných neklape, dokázal už v jedenácté minutě Sanou, který těžil z vyhraného hlavičkového souboje Samuela Koejeho a následného přiťuknutí od Elery Caira. Domácím dělal problémy především 202 centimetrů vysoký Jan Koller. Však také hrál důležitou roli v dalším průběhu hry. Niclas Jensen zleva odcentroval, míč se snášel kousek od Kollera, jemuž obrana domácích dopřávala největší péče, náš reprezentant na něj nedosáhl, a tak balón doplachtil až k Ewerthonovi a ten jej o břevno poslal za záda Tima Reuse. Do vypršení prvních pětačtyřiceti minut stačil dát Dortmund vedoucí gól. Tentokrát se už trefil obr Koller a lehčí už to snad mít ani nemohl. Od Kringeho přišel centr z levé strany, přeletěl špatně vyběhnutého brankáře a na Kollera už zívala pouze prázdná brána. Kanonýr hostí nezaváhal - 1:2.

Borussia se v druhém poločase stáhla a hrála na brejky. Když už se zdálo, že zápas dovede do vítězného konce, trefil se sedm minut před koncem domácí záložník Soumaila Coulibaly a rozhodl tak, že každý dostane po bodu.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele