23. kolo
26.02.2005 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SC Freiburg - Bayern Mnichov 0:1

Do sestavy Bayernu se vrátil Deisler a zasloužil se o tři body. V 52. minutě převzal míč od Makaaye, u vápna oklamal ledabyle stínujícího Ibersbergera a míč poslal přesně k tyči Reinkeho brány. Kromě brankového momentu si byli oba soupeři fotbalově zhruba rovni, rozhodl tedy um jednotlivce. První příležitost měl hned na začátku Makaay, když se dobře uvolnil přes obránce, ale mířil těsně vedle. Zbytek první půle patřil domácím a jejich mírné územní převaze, která branku nepřinesla. Svou známou dělovku předvedl z přímého kopu Coulibaly, Kahn ji chytil. Hostující brankář působil jistě a zneškodnil i střely Sanoua a Krupkeho. Největší strach měl Bayern po zákroku Lucía na Bajramoviče, který v tu chvíli už měl žlutou kartu, a měl opustit hřiště, jenže rozhodčí byl velmi shovívavý. Při Deislerově brance už na hřišti byl Scholl, který vystřídal o přestávce, konce zápasu se však nedočkal. Díky Antarově šlapáku mu dnes bylo dopřáno jen 32 minut hry. V poslední minutě mohl Bayern dokonce ztratit vedení, ale Krupke při jediné příležitosti domácích v druhé půli Hlavičkoval těsně nad.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

Bayern opět potvrdil kdo má největší ambice na titul

Reagovat
HOST*Maniac

správně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele