25. kolo
12.03.2005 15:30 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

SC Freiburg - 1. FC Norimberk 2:3

Mladík Koejoe strhl v 7. minutě poprvé vedení na stranu domácích. Po Jašviliho nahrávce svedl souboj s Niklem a gólem ztrestal jeho nedůraz. Ovšem Koejoe se podílel i na vyrovnání, když dělovku Müllera tečoval mimo dosah Golze. Mohlo být ještě hůř, kdyby Kizanejšviliho neopatrná teč neskončila na břevně vlastní branky. Na další příležitost se čekalo až do 59. minuty. Jašvili s Kruppkem předvedli krásnou akci a Bajramovič zakončoval do odkryté brány. I dál byli domácí nebezpečnější, jenže Antar trefil hlavou tyč a při dorážce se nedokázal vzepřít fyzikálním zákonům a z leže hlavičkoval jen slabě. O pár minut později se domácí oprávněně zlobili na rozhodčího, protože Nikl ve vápně Jašviliho jednoznačně fauloval. Ke konci si vzal slovo Mintál. Pět minut před koncem zčistajasna dostal přesnou přihrávku od Mülera a prostřelil Golze. A v nastaveném čase tělem odzbrojil nedůrazného Kruppkeho, vyměnil si míč s Larsenem a přehodil bezmocného Golze. Svým jedenadvacátým gólem v sezóně se opět přiblížil jak německé, tak evropské koruně krále střelců.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak Mintal je fakt maniak

Reagovat
HOST*xxx

FC MINTAL!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele