32. kolo
07.05.2005 15:30 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Hertha BSC - VfL Wolfsburg 3:1

Pokud mají hvězdy Herthy alespoň průměrný den, je prakticky nemožné v Berlíně vyhrát. Pokořit tvrz Hertha se tentokrát pokoušeli bojovníci z vlčího hradu. Nejprve vše nasvědčovalo tomu, že berlínský stadion bude drzými nájezdníky vypleněn. Od 17. minuty totiž Wolfsburg vedl. Možnost skórovat z přímého kopu využil Petrov. Marcelinho se ho pokusil dvakrát napodobit, ale ani jednou se mu ze standartní situace nepovedla zatočit míč za Jentzschova záda.

Ve druhém poločase však Hertha ukázala, co umí. Nejprve vyrovnal kapitán domácích Friedrich a v poslední desetiminutovce domácí rozhodli. Z trochu diskutabilní penalty se trefil špílmachr Marcelinho a třetím gólem potvrdil vítězství střídající Mandlung po čtyřicetimetrovém přesném pasu Friedricha.

Hertha Berlín se posunula oproti minulému kolu o místečko dopředu. Zálusk má ale na příčku ještě o jeden stupínek vyšší a bude se Stuttgartem a Schalke na dálku bojovat o účast v příštím ročníku Champions League.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Vicente90

LIGA MISTRU VOláááááááááááááááá

MARCELINHO !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Vicente90

LIGA MISTRU VOláááááááááááááááá

MARCELINHO !!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele