19. kolo
30.01.2005 17:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hertha BSC - Bayern Mnichov 0:0

Vyprodaný Olympijský stadion se nedočkal žádných útočných manévrů. Naopak, Hertha potvrdila pozici nejlépe bránícího týmu a Bayern za ní příliš nezaostal. Vše mohlo být jinak, kdyby rozhodčí neupřel domácím regulérní branku z počátku zápasu. Dva hráči sice byli v ofsajdu, ale střílející Gilberto nikoliv. Více vzrušení nabídl druhý poločas. Nejdřív se hřiště zahalilo do mlhy z dýmovnic a po jejím zmizení už byla vidět střela Reiny do boční sítě. I další akci táhl Reina, ale penaltu nevymodlil, protože Kovač trefil balon. V 57. minutě se konečně předvedl Bayern. Hlavička Guerrera skončila těsně vedle Fiedlerovy pravé tyče. Dost emocí vyvolal ostrý zákrok Bastürka na kapitána Ballacka, za který neviděl ani kartu. Závěr zápasu byl nejzajímavější. Branku mohl vstřelit Marcelinho, kdyby dokázal tečovat Reinovu střelu, Rafaelovi zase selhal při zpracování výborné přihrávky Marcelinha. Bayern se ukázal už jen jednou. Hargreaves napálil odražený míč ze vzdálenosti 35 metrů, trefil pravou tyč a brankáři Fiedlerovi málem zlomil prsty. Poslední slovo měli opět domácí, ale Friedrich namířil svou hlavičku jen doprostřed branky.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele