24. kolo
05.03.2005 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Hannover 96 - Hansa Rostock 0:1

Jedno z nejpříjemnějších překvapení podzimní části, fotbalisté Hannoveru, stihlo v sedmi jarních kolech úplně ztratit pracně vydobyté pozice. Zápas se slaboučkým Rostockem byl jen důkazem přetrvávající mizérie. Hosté si věřili, což dokazuje nasazení tří útočníků a samotný průběh zápasu byl převážně v jejich režii. Všechny vážnější střely první půle vyslali hostující hráči a jednogólové vedení bylo naprosto zasloužené. Čtyři dobré příležitosti spálil Prica, často díky spolehlivému Enkemu. Až ve 28. minutě švédský forvard zvedal ruce na hlavu, když hlavou usměrnil přímý kop Maula přesně k tyči. Druhou půli začal Hannover tlakem. Přesněji řečeno snahou o tlak. Schober přesto musel být ve střehu. Po hlavičce Štajnera vypomohl na čáře Vorbeck, při trestňáku Krupnikoviče zase zeď. Poslední nápor vyústil ve střely Krupnikoviče a Christiansena, první ale vyrazil Schober a druhou zablokovala obrana. Naopak aktivní Prica se málem radoval z druhého gólu, centr Maula tentokrát poslal do břevna. Rostock se raduje z moc důležité výhry, vůbec první pod trenérem Bergerem.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele