29. kolo
16.04.2005 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - Bayern Mnichov 0:1

Po dlouhé době se AWD Aréna zaplnila do posledního místečka, na světelných tabulích se proto mohl objevit magický nápis “vyprodáno“. V samotném zápase si byl Bayern vědom role favorita a staral se od začátku o tempo. Jako první zahrozil Sagnol, ale jeho střílený centr dokázala domácí obrana s problémy odvrátil. Z dalšího útoku dal Pizarro dokonce gól, přihrávající Zé Roberto však stál v ofsajdu, proto rozhodčí branku neuznal. Za domácí hrozil pouze Schröter, během devadesáti minut třikrát nebezpečně střílel, jenže bez efektu. Po přestávce se ještě zvýraznila převaha Bayernu, která ovšem stále nevedla k většímu počtu vyložených příležitostí. Jednu z mála neproměnil Pizarro, když po dlouhé přihrávce Fringse a chybě Mertesackera střílel těsně vedle. Po dělovce Makaaye, která skončila kdesi na tribuně, se zdálo, že domácí vydřou bod. Jenže v 87. minutě nastoupil na plac Hargreaves a dokázal rozhodnout. V nastaveném čase podržel Pizarro míč na hranici vápna a vybídl Hergeavese ke střele. Tvrdá střela je, jak známo, jednou z parádních disciplín tohoto anglického záložníka. Hargreaves napálil míč bez okolků z první a trefil růžek Enkeho branky, zajistil tak Bayernu klid a skvělou výchozí pozici do ligového finiše.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele