31. kolo
30.04.2005 15:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - VfB Stuttgart 2:0

Domácí po bouři, která se odehrála v minulém týdnu, měli konečně čas a klid na přípravu. Nový trenér měl namíchat ďábelský koktejl, kterým by se mu podařilo probudit spící hráče Borussie. A vypadá to, že se mu to povedlo.

Domácí byli po celý zápas lepší, než favorizovaný Stuttgart, který bojuje o účast v Lize Mistrů. Hlavně rychlonohý útok Gladbachu Neuville - Svěrkoš činil hostům značné potíže. Však se také oba dva radovali z gólu. První branku vstřelil maličký Němec, když si Václav Svěrkoš pohrál s Marcusem Babbelem, vystřelil, Hildebrand jeho pokus pouze vyrazil a Neuville ukázal, jak je důležitý výběr místa. Nikým nehlídán poslal nad ležícím brankářem míč do sítě. Ve 24. minutě se situace obrátila. Thijs vybojoval balón, narazil si s Neuvillem, Hildebrand opět jen vyrazil a do prázdné brány se tentokrát trefoval Svěrkoš. Nutno dodat, že v obou případech obrana VfB svému brankáři spíše fandila, než že by se mu snažila nějak pomoci.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele