25. kolo
12.03.2005 15:30 CET
3 : 3
(2:2)

Reportáž

Bayer Leverkusen - Hertha BSC 3:3

Lepší začátek se domácí nemohli přát. V páté minutě vybojoval míč na půlce Freier, převzal ho Ponte, který bez výraznějších problémů přeběhl celou půlku hřiště a přesnou střelou k tyči skóroval. O šest minut později se Bayeru povedla další akce. Babič našel před odkrytou bránou Voronina, za záchrannou brzdu zatáhl obránce van Burik a stáhl ho k zemi. Červená pro van Burika, penalta pro Butta. Domácí brankář ji spolehlivě proměnil, už po pětadvacáté v kariéře. Vypadalo to na pohodové vítězství Leverkusenu, jenže ve 24. a 29. minutě Marcelinho nehledal lépe postavené spoluhráče a pálil přesně k tyči. V závěru poločasu ještě připravil stoprocentní příležitost pro Wichniarka, jenže ten selhal. V druhém poločase pokračovala Hertha v nastoleném tempu a Butt byl díky pokusům Marcelinha a Marxe v permanenci. V 62. minutě přiťukl míč Marx Neuendorfovi a dokonalý obrat skóre byl dokonán. Bayeru málem utekly všechny tři body. Vyrovnání přišlo až pět minut před koncem poté, co Schneider vyškolil Madlunga a míč naservíroval Voroninovi.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele