34. kolo
21.05.2005 15:30 CET
5 : 1
(1:1)

Reportáž

Bayer Leverkusen - Borussia Mönchengladbach 5:1

Krásný a bláznivý zápas zároveň. První branku vsítili nečekaně hosté. A to už ve 2. minutě, kdy se trefil bývalý útočník Bayeru Oliver Neuville. Naběhl si centr z pravé strany, lehce do míče píchl a Buttovi zbyly jen oči pro pláč a balón za jeho zády. Jednogólové manko domácí vyšroubovalo k plnému výkonu. Jejich hra byla až k šestnáctce Gladbachu v pořádku. Ale koncovka nestála za nic. Nejprve zahodili své možnosti Voronin s Freierem. Poté si Babič vyzkoušel svoji verzi Proti všem. Jeho pokus skončil na břevně. Následovali další možnosti Voronina a Berbatova. Míče z jejich kopaček však mířily pouze třemi směry - vedle brány vlevo, doprostřed a vedle brány vpravo.

Hitparádu v zahazování tutovek vyhrál Voronin, když šel sám s Castrem na bránu. Castro vedl míč, vysunul se na něho gólman, tak přihrál Voroninovi, na něhož zívala úplně prázdná brána. Kam mířil, ví snad jen on, ale balón skončil vedle. Touto šancí nastal zlom. Leverkusen začal dávat góly. Berbatov stihl v 41. minutě vyrovnat. Ve druhém poločase si obrana hostí vzala dovolenou a pouze fandila svému brankáři Kellerovi. Nejtragičtější byla tříminutovka na přelomu 60. minuty. To vstřelili domácí tři branky. Postupně se trefili Berbatov, Voronin opět Berbatov. Tečku za střeleckými hody udělal Franca. Bayer vyhrál po zásluze a kdyby padlo gólů dvakrát víc, nikdo by se nedivil.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele