28. kolo
09.04.2005 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund 0:1

Bez Rosického i Kollera nastoupil Dortmund v Leverkusenu. Utkání příliš pohledného fotbalu nenabídlo, v první půli byli lepší domácí, v druhé pro změnu hosté. Úvod zápasu patřil Krzynowkovi, ale jeho samostatná akce i přímý kop skončily vedle. Největší příležitost promarnil o chvíli později Voronin, když po přihrávkách na jeden dotek mezi Berbatovem a Babičem sám před Weidenfellerem mířil také vedle. Neúčast Jana Kollera se nejvíc projevila po centru Smolarka. Ve vápně totiž chtěl hlavičkovat Gambino, který je o dobrých třicet centimetrů menší než Koller, proto také na centr nevyskočil. Ještě jednou před změnou stran zamotali hráči BVB domácím hlavu. Vše skončilo u Placenteho, který faulem zastavil Smolarka. Jelikož však rozhodčí faul přešel bez písknutí, nekopala se penalta a Placente zůstal na hřišti. Druhou půli se obě mužstva soustředila na obranu, čímž fotbal znatelně utrpěl. Přesto se Bay Arena dočkala gólu. Rozhodnutí zařídil v 88. minutě Kehl, který s mazáckým klidem zakončil brejk Smolarka a rozesmutněl většinu přítomných.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele