30. kolo
23.04.2005 15:30 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Arminia Bielefeld - SC Freiburg 3:1

Poslední pokus, kdy utéct hrobníkovi z lopaty, měl Freiburg. Rozhodně to ale neměl lehké, protože Bilefeld bojuje o záchranu také. Letenku o patro níž Freiburgu vystavil svým hattrickem útočník domácích Massimilian Porcello. První gól dal po standardní situaci. Hlavou mu míč přiťukl Gabriel a Porcello dovedl ve skluzu přesně zamířit. Druhý gól dal hlavou, kdy ho špatně bránili dva obránci a naposledy se radoval, když balón prostrčil mezi nohama brankáře Richarda Golze. Hosté nehráli úplně špatně, ale když už se dostali do zakončení, bránu většinou přestřelili, což se stalo dvakrát Iashvilimu. Vyjímkou byla pouze gólová trefa Caira, která však byla spíše srdečným věnováním od domácí obrany, než důsledek nějakého stálého tlaku. Možná nejzajímavější moment zápasu nastal v 75. minutě v pokutovém území hostí. Ervin Skela se dostal ve vápně k míči, dobře vystřelil, brankář vyrazil k Durovi, ten napálil hráče na brankové čáře, od kterého míč skončil u Boakyeho a jeho bomba mířila do břevna.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele