25. kolo
12.03.2005 15:30 CET
3 : 4
(2:3)

Reportáž

Arminia Bielefeld - Hamburger SV 3:4

V hustém sněžení šli hosté do vedení už ve druhé minutě, když Schlickeho centr doputoval až k Lauthovi, který ho poslal do protipohybu brankáře Haina. Vyrovnat se hned snažil Buckley, ale Wächter zatím odolával. Prosadil se až Porcello, který zužitkoval přímý kop nařízený po nasimulovaném pádu Vaty. Zde dnes poprvé zaváhal Wächter, protože střelu skoro do prostředku brány musí chytit. O šest minut později se sice hostující brankář po hlavičce Porcella zaskvěl, ale míč poskakující kousek před čárou pohodlně dorazil do sítě Vata. Další obrat skóre nachystal Hamburk. V 38. minutě vyskočil na Beinlichův trestňák Barbarez a v nastaveném čase se další standardka Beinlicha odrazila od zdi k Boulahrouzovi, který z velkého úhlu překvapil Haina. Při tlaku domácích utekl v 71. minutě Lauth, nahrál nabíhajícímu Mahdavikiovi. Už se zdálo, že Íránec svou příležitost propásl, ale nakonec vystřelil a počtvrté překonal brankáře. Hamburku trochu ztížil bránění výsledku Brečko, který dostal po zbytečně tvrdém faulu u čáry druhou žlutou kartu, ale víc než snížit se už domácím nepodařilo. Navíc i tento kontaktní gól padá na vrub Wächtera, protože hlavička Buckleyho mu vypadla z náruče a míč se dokutálel za čáru.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele