18. kolo
22.01.2005 15:30 CET
2 : 3
(1:0)

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - VfB Stuttgart 2:3

V 13. minutě domácí dostal do vedení Gerber, který zužitkoval ideální přihrávku da Silvy. Jenže po změně stran museli domácí na tři body kvůli tragickým nepřesnostem a nedůrazu zapomenout. K výbornému výkonu se navíc rozehrál Hleb a pod jeho taktovkou Stuttgart utkání otočil. Vyrovnání bylo poněkud nešťastné. Hleb rozehrál roh, domácí brankář Wache čekal teč od hráčů stojících před ním, jenže k té nedošlo a sám si srazil míč do sítě. I k vedení pomohla hostům chyba domácího borce. Nikolič se u lajny zbytečně nechal obrat o míč Kuranyim, který ihned nahrál Hlebovi na vedoucí gól. V 66. minutě pro změnu ve středu hřiště ztratil míč da Silva, Hleb se míče ihned ujal, obešel dva hráče a jesličkami nahrál Cacauovi před prázdnou bránu. Mohuč si alespoň trochu udobřila své fandy v poslední minutě, kdy Teinert poslal do sítě přihrávku Noveskiho.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele