20. kolo
05.02.2005 15:30 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

1. FC Norimberk - Hamburger SV 1:3

Domácí sice začali aktivně, ale po odstoupení zraněného kapitána Schrotha se z hřiště úplně vytratili. Zkázu započal Takahara ve 34. minutě, kdy si nádherně na prsa zpracoval nahrávku Barbareze a vystřelil k bližší tyči. Druhý zásah přidal chvíli po přestávce. Mahdavikia rozehrál přímý kop z půlící čáry a Takahara utekl strážci Niklovi. Za dvě minuty mohl dokončit hattrick, ale hlavou netrefil odkrytou bránu. Teprve za stavu 0:2 se začali domácí tlačit do vápna HSV a výsledky se dostavily. Ketelaer ještě svým přímým kopem branku těsně minul. V 82. minutě vhodili domácí aut do vápna, tam vznikl zmatek, ve kterém se nejlépe zorientoval Vittek a celkem bez problému překonal Pieckenhagena. Vyrovnání Norimberka viselo na vlásku, Lauth vyrážel míč z brankové čáry. Domácí se snažili vyvinout tlak, čehož Hamburk perfektně využil k nebezpečným brejkům. Mpenza ještě ztroskotal na brankáři Klewerovi, ale Lauth ho v poslední minutě překonal. Tento hráč má v této sezóně unikátní bilanci. Kvůli zranění nastoupil pouze ke 40 minutám ve třech zápasech, ovšem hlavně stihl vstřelit tři góly.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*JANO

Bude to tatky,velmi tatky zapas.Norimbeerk este s Hamburgerom nevihral.Nech to skonci aj 7-6 pre HAMB.ale nech da asponMintal 5 golou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele