21. kolo
12.02.2005 15:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

1. FC Kaiserslautern - Hansa Rostock 2:1

Už po pěti minutách naplnil domácí příznivce spokojeností Seitz, protože po nahrávce Altintopa poslal nenápadnou střelu do sítě. Za dvě minuty rozehrál téměř z rohu přímý kop Engelhardt a k překvapení všech, hlavně brankáře Schobera, se míč zastavil o břevno. Další příležitost měl opět Seitz, když se uvolnil přes Tjikuza, ale Schober tentokrát zasáhl. Hosté se připomněli skluzem di Salva po chytrém pasu Rasmussena, který pokryl domácí Ernst. O přestávce, stejně jako po celý zápas, foukal velmi silný vítr a zničehonic urval plechový pás ze střechy hlavní tribuny Betzenbergu. Plech letěl a letěl, až přistál na rameni nic netušícího pořadatele, opečovávajícího plachtu ve středovém kruhu. Nebohý muž se naštěstí z šoku rychle oklepal a za pomoci kolegů nezraněn opustil plochu. I hráči obou týmů se doslechli o nehodě a k druhému poločasu nastupovali evidentně s respektem. Nicméně na hřišti už nebyl vidět. Hned po pěti minutách Altintop parádně nacentroval na Zandiho, který svou gólovou hlavičkou oslavil návrat po zranění. Kontaktní branku mohl vzápětí vsítit Litmanen, ale mířil vedle. Obraně Rostocku zase zamotal hlavu Amanatidis, když obešel dva hráče, třetí už chtěl míč odkopnout, jenže trefil jen Amanatidise a míč skončil na tyči. Zápas poté nabral zhruba desetiminutové zpoždění, protože technici museli zkontrolovat stav střechy nad hlavní tribunou. Závěr patřil rostockému Pricovi. V 83. minutě po autu Tjikuza a přiťuknutí Möhrleho snížil a v poslední minutě se po souboji s Blankem zbytečně osopil na rozhodčího a obdržel druhou žlutou, znamenající konec zápasu.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele