základní část, 14. kolo
06.11.2021 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Dvě červené karty, žádný gól. Plzeň se Sigmou remizovala

Očekávaný sobotní zápas mezi Plzní a Olomoucí sice nabídl zajímavé utkání, avšak gól jsme v něm ani jeden neviděli. Naopak ani jeden tým nedohrával v plném počtu, po Hubníkově vyloučení srovnal počet hráčů na hřišti Kaša.

V úvodní desetiminutovce se Hanáci dostali do dvou šancí. Po Růskově pasu vychytal Daňka Staněk, Kalvachovy špatné rozehrávky zase nevyužil Zifčák. Vzápětí se ukázali i Viktoriáni, Beauguelovi se ale hlavou nepovedlo umístit do brány Sýkorův centr. Stejnou částí těla si obdobně vedl na druhé straně Hubník.

Asi největší příležitost dosavadního průběhu utkání měl po necelé půlhodině Čermák, jenž po pěkné kombinaci zakončil prachbídně. Západočechům se nadále nedařil trefovat bránu, v čemž pokračoval třeba i Sýkora. A když už si Bucha vedl lépe, vychytal jej skvělý Macík. Na konci první půle se udála ještě jedna důležitá věc - Hubník fauloval unikajícího Kopice a z rukou sudího uviděl červenou kartu.

Během čtvrthodiny ve druhé půli srovnal počet hráčů na hřišti Kaša. Ten chvíli po obdržení žluté karty nesmyslně trefil protihráče a musel se předčasně odebrat do sprch. I bez něj mohl otevřít skóre Sýkora, Macík ale reflexivně zasáhnul stejně jako vzápětí proti Buchově střele. Poté stálo při Sigmě velké štěstí. Beauguelova hlavička se od tyče odrazila k Chorému, jehož zablokoval obětavým skluzem Jemelka.

Dvacet minut před koncem mohl Zifčák ztrestat Hejdovu chybu, samostatný únik však zakončil hodně nepřesnou střelou. Ačkoliv Plzeň měla optický tlak, největší šanci v koncovce měla Olomouc. Zahradníček ale v protiútoku namísto přihrávky volil střelu, jež se mu nepovedla a nic tak nezměnila na konečném výsledku 0:0.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
fsada

2:0 Pro Plzeň

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat
standa91

píčusové..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele