základní část, 1. kolo
25.07.2021 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Slovácko i v oslabení ubránilo vítězství v Liberci

Nerodilo se to lehce, přesto Slovácko zvládlo vstup do ligové soutěže se ziskem plného počtu bodů. Jihomoravany v Liberci poslal do vedení po půlhodině Milan Petržela, a ačkoliv byl pětadvacet minut před koncem vyloučen Cicilia, skončilo utkání výsledkem 0:1.

V úvodu to ze zajímavé standardky zkoušel Havelka, úspěšný ale jeho pokus nebyl. Po půlhodině hry tohoto nepříliš pohledného zápasu se do vedení dostala Svědíkova družina. Holzerův pas do pokutového území našel Milana Petrželu, jenž si poradil s dvojicí protihráčů a ranou na přední tyč otevřel gólový účet utkání.

Aktivní Holzer mohl vzápětí zvýšit, nakonec se však nedostal ani ke střele. Další jeho střelu pak chytil Knobloch. Krátce po přestávce se do veliké šance dostal Nečas, ovšem kvůli nepovedenému zakončení srovnat nedokázal. Gembický už byl o něco přesnější, avšak ani on nepřekonal Bajzu.

Komplikace pro Slovácko přišla v devětašedesáté minutě. Cicilia naprosto hloupě sestřelil Gebre Selassieho a naprosto po zásluze uviděl červenou kartu. Jenže Slovan této přesilovky příliš nevyužil, za celou dobu se do zajímavější pozice dostal jen Novotný, jenž ale stejně na balon nedosáhl.

Slovácko si tak po čtvrtečním nezdaru v Plovdivu zvedlo před veledůležitou odvetou sebevědomí a navíc si do ligové tabulky připsalo cenné tři body.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
kecipep

1:1

Reagovat
czepelin

1:0 Slovácko má teď zamotanou hlavu s pohárem, budou chtít uspět na dvou frontách, a nakonec nevyjde ani jedno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele