základní část, 20. kolo
05.02.2022 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Šok pro Slavii, Karviná veze z Edenu tři body

Velmi nečekaný výsledek se zrodil hned na úvod jarní části FORTUNA:LIGY ve Vršovicích. Vedoucí Slavia zde hostila poslední Karvinou, která si připsala premiérové vítězství v sezoně. Jediným gólem rozhodl Durosinmi.

Samotný úvod utkání přitom červenobílým vyšel docela dobře. Nejprve Krmenčík sklepnul balón k Lingrovi, jehož technický pokus Bajza vyškrábnul, poté Plavšić hlavičkoval po Ševčíkově centru těsně nad. Neujala se ani relativně podařená patička Madsena, ve zbytku první půle se už slávisté dostávali do šancí mnohem složitěji.

Po přestávce už začali vystrkovat růžky i Slezané. Zorvanův balón do vápna si našel Durosinmi, ovšem hlavou trefil jen Mandouse. Obrovská šance přišla na druhé straně pro Slavii, Bartošák po chybě brankáře Bajzy stáhnul k zemi Masopusta a kopala se penalta. Její exekutor Olayinka ale míč poslal jen do břevna.

V sedmdesáté minutě tak namísto toho rozvlnili síť Karvinští. Rychlý protiútok po pravé straně rezultoval ve Čmelíkův centr na zadní tyč, kde číhal Rafiu Durosinmi. Ten ho dokázal dostat do brány a hosté se tak překvapivě radovali. Slavia mohla bleskově srovnat, Ousouova hlavička ani následný závar však gól nepřinesly.

Stejně tak se nezadařilo Lingrovi, jehož hlavičku vytáhnul Bajza na břevno, a sešívaní tak museli skousnout druhou porážku v této sezoně. Naopak Karviná naplno bodovala vůbec poprvé.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

6:0 (3x Krmenčík, Plavsič, Sor, Schranz)

Reagovat
Alan

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

1:0 (Bah)

Reagovat
adman72

Slavia to zasa pos..re. Aj mne tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

když sázíš na kurz 1.12, tak si nezasloužíš vyhrát

Reagovat
Axelrose

Měl jsi pravdu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Krausio_Real_M

Cože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni vyhra Karviny a hned v Edenu

Reagovat
smazaný uživatel

Luft Jarda to těžce podcenil

Reagovat
KingMaster13

Doufám že si Jarda alespoň vsadil za ten kurz a snad z toho něco máme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele