základní část, 23. kolo
27.02.2022 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zápas Olomouce s Teplicemi vítěze nepřinesl

Teplice ve čtvrtém jarním zápase poprvé nevyhrály, přesto dokázaly vytěžit z utkání alespoň bod. Díky skvělému Grigarovi se přiblížily záchraně po bezbrankové remíze v Olomouci.

Sigma byla zejména v první půli jednoznačně lepším týmem. Už během první čtvrtiny utkání zahrozil González a poté měl velkou šanci Chytil, který ale nevyužil Tijaniho zaváhání. Navrátilovi se zase zamotal míč pod nohami a Chytil hlavičkoval jen do Grigara.

A v samotném závěru první půle se Grigar vytáhl proti Chytilovi znovu. Teplický brankář si na mladého útočníka počíhal po Daňkově zdařilé přihrávce. Po návratu ze šaten to zkoušel sám Daněk rovněž neúspěšně, z dorážky pak pálil González nad břevno.

Zajímavý střílený centr musel zkušený gólman likvidovat i po sedmdesáti minutách, Chvátalův přímák nakonec vytáhl na roh. A jelikož byla nepřesná i ojedinělá Tijaniho hlavička na druhé straně, skončilo utkání nerozhodně.

Sigma tak zůstává na deváté příčce, Teplice se posunuly na místo dvanácté.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Alan

0-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele