základní část, 19. kolo
18.12.2021 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Havel rozhodnul o vítězství Plzně v Karviné

Ani v zimní přestávce nebudou moci fotbalisté Slavie klidně dýchat. Na záda jim totiž bude nadále dotírat Plzeň, která vyhrála na půdě poslední Karviné 0:1. O jediný gól zápasu se postaral před přestávkou Havel.

Už po pár minutách se Viktoriáni dostali do první větší příležitosti, když Sýkora postupoval od půlky směrem na Ciupu. Pod tlakem bránícího hráče ovšem nedokázal přesně vypálit. Na opačném konci hřiště zakončoval protiútok Mikúš, ani jemu se nezadařilo skórovat. Tentýž hráč poté hlavičkoval nad břevno.

V závěru poločasu si Plzeň vypracovala dvě zajímavé šance. Nejprve prověřil brankáře Čermák, v posledních sekundách pak po kombinaci s Kalvachem poslal Sýkora balón na Milana Havla, jehož tvrdá střela rozvlnila síť.

Po návratu ze šaten každý z týmů jednou pořádně zahrozil. Qoseho skvělý centr našel Buchtu, ten ale nedokázal seřídit mířidla. Na druhé straně Čermák vysunul Mosqueru, proti tomu se zase vyšvihnul Ciupa.

Když byla odehrána hodina hry, zkoušel to z prvního dotyku Qose. Břevno přestřelil jen o pár centimetrů. To Kalvach zamířil sice přesněji, avšak ne tak dobře, aby si s jeho střelou brankář nedokázal poradit.

A jelikož po Bartošákově průniku neskóroval Durosinmi, udržela Plzeň nejtěsnější vedení a v tabulce tak přezimuje na druhém místě. Slezané jsou bez jediné podzimní výhry beznadějně poslední.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Alan

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
ondrasch77

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele