základní část, 15. kolo
21.11.2021 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Liberec otočil v Karviné, v nastavení rozhodl Júsuf

Počtvrté v řadě dokázali fotbalisté Liberce naplno bodovat. Jejich vítězství v Karviné se však nerodilo lehce, po Túliově brance totiž prohrávali. Jenže pak z penalty srovnal Rabušic a v nastavení rozhodl o konečném výsledku Júsuf.

Hned ve čtvrté minutě musel Knobloch do akce, neboť po Bartošákově centru zajímavě hlavičkoval Papadopulos. Napodruhé už se centr karvinského levého záložník ujal. Našel totiž hlavu Marca Túlia, který dokázal prudce hlavičkovat mimo gólmanův dosah a otevřel tak gólový účet utkání.

Nedlouho před odchodem do šaten byl sudí přivolán k videozáznamu, aby posoudil Stropkův obranný zákrok. Nakonec dospěl k závěru, že šlo o hru rukou, tudíž se kopala penalta. Michael Rabušic šikovným lobem překonal brankáře a vyrovnal na 1:1. Obrat mohl vzápětí dokonat Rondić, jenž ale nevyužil Gebre Selassieho pobídky.

Druhá půle po dlouhou dobu nepřinesla žádné větší vzrušení, až čtvrt hodiny před koncem dokázal Slezané procpat balón do sítě. Jenže Čmelíkův souboj s Knoblochem byl posouzen jako nedovolený. Karvinský záložník si za něj kromě neuznání gólu vysloužil i ocenění žlutou kartou.

Zanedlouho na opačném konci hřiště Rondić obešel bránícího hráče a ranou ze střední vzdálenosti prověřil Bolka, jenž míč horko těžko vytěsnil na břevno. Nakonec to však Slovan nemuselo mrzet. Na Faškův roh si totiž naskočil střídající Júsuf Hilál, který dokázal hlavičkou rozvlnit síť a rozhodnout tak o vítězství Kozlovy družiny.

Ta se tak v tabulce vytáhla už na osmou příčku se ztrátou pouhého bodu na skupinu o titul. Karviná je naopak nadále předposlední jen o skóre před Teplicemi, má však stále dva zápasy k dobru.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
giannicheda

Dobře kapříci připluli.. moc co to pískl za penaltu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele