o udržení, 4. kolo
10.05.2022 19:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Teplice ztratily výhru nad Karvinou až v závěru. Čekají je tak nástrahy baráže

Dvakrát se zdařilo Teplicím ujmout na půdě Karviné vedení, dvakrát o něj ale nakonec přišly, a tak se musely smířit s definitivou účasti v dodatečné baráži o udržení. Jistě sestupující výběr ze Slezska se nevzdal, ačkoli závěr sezóny dohrává jen s vidinou umístění na samotném dně tabulky, a při své rozlučce před vlastními fanoušky potěšil alespoň odvahou a neústupností.

Severočeši vstoupili do zápasu aktivně a už v 6. minutě se snažil skórovat Hyčka, ještě ovšem v tuhle chvíli napálil boční síť. V 17. minutě se mu však již přece podařilo překonat gólmana Neumana, to když přízemní, skákavý centr z levé strany od Trubače doklepl na zadní tyčce za brankovou čáru. V poslední čtvrthodině prvního poločasu se každopádně začali osmělovat též domácí, kteří nakonec proměnili jednu ze svých šancí ve 41. minutě. Kobouri poslal dlouhý pas zleva do vápna, ten se dostal do míst, kde stál Sinjavskij, a ten propálil brankáře Grigara.

Už krátce před obrátkou a také po ni podnikali hosté další ataky, aby navrátili ztracený náskok zpět do vlastních rukou, a v 70. minutě opravdu gólově udeřili. Kodad vyhodil balón z autu k Žitnému, ten v šestnáctce přihrál pod sebe na Ledeckého, jenž neměl problém zacílit. Avšak Karviná v 90. minutě přece vydolovala plichtu, hlavou na bližší tyč mířil nestrážený Buchta.

Autor: Patrik Sandev / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele