základní část, 8. kolo
19.09.2021 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Karviná po remíze s Teplicemi dál čeká na první vítězství

Karviná se proti Teplicím ujala vedení, avšak ani na osmý pokus se v probíhajícím ročníku nedočkala výhry. Severočeši rychle vyrovnali, načež remízový stav vydržel až do závěrečného hvizdu.

První půle mnoho fotbalové krásy nenabídla. Obě mužstva si většinou vytvořila jen náznaky příležitostí, přímo ke střele se dostala jen sporadicky. A když už došlo k zakončení, mezi tři tyče se nevměstnalo. Domácí Čmelík i hostující Jukl tak pálili jen nad břevno.

Po přestávce však diváci čekali jen devět minut na úvodní gól. Papadopulos si připravil míč na levou nohou, načež jeho pokus vyrazil gólman Teplic Čtvrtečka jen před sebe, kde už číhal Čmelík, jenž se prosadil z dorážky. Karviná ale ve vedení nevydržela dlouho. Teplice totiž vyrovnaly po pohledné kombinaci mezi Fortelným Černým a Trubačem, načež poslední jmenovaný vypálil zpoza vápna přesně k tyči.

Slezané si posléze chtěli vzít náskok zpět, jenže Túlio i Čmelík stříleli jen doprostřed brány, kde stál připravený Čtvrtečka. Na druhé straně pak Jukl zopakoval svůj příliš vysoký pokus z prvního poločasu. Body se tedy v Karviné dělily.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (2)

Přidat komentář
FC Parma

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele