základní část, 10. kolo
03.10.2021 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Mladá Boleslav vyhrála v Karviné

Karviná prohrála v desátém kole FORTUNA:LIGY s Mladou Boleslaví 0:1. Za hosty si jedinou branku připsal v poslední desetiminutovce Marek Matějovský.

Zajímavá střela Papadopulose, poté co Qose rozjel v osmé minutě akci středem a o soupeře předložil míč svému kapitánovi. Střela bývalého hráče Arsenalu prolétla zhruba metr od pravé tyče Šedovy brány. Po zpětné přihrávce Suchého o dvě minuty později téměř od levého praporku si našel míč v pokutovém území Milan Škoda, ale střelou z první napálil balón vedle karvinské brány.

Bolek se ve 24. minutě ukázal ve vynikajícím světle, když zlikvidoval šanci Ewertona, který kličkou do středu poslal na párek obránce Šindeláře a poté střelou z úhlu donutil k zákroku domácího gólmana. Posléze měli hosté další velkou šanci, když po centru Juráska z levé strany hlavičkoval na přední tyči Škoda a moc nechybělo, aby uklidil míč na zadní tyč.

Poté co hosté získali v 72. minutě míč na útočné polovině, rozjeli rychlý brejk, který průnikem po pravé straně zakončil střelou k pravé tyči Hlavatý. Brankář Bolek se položil na zem a balón kryl. O šest minut později měl obrovskou šanci Milan Škoda. Přímý kop Matějovského poslal hlavou do ohně Ewerton, Suchý sklepl míč pro Škodu, který prudkou střelou k tyči donutil k fantastickému zákroku brankáře Bolka. Karvinský gólman vyrazil míč vedle brány.

Po chvíli přišel další závar před karvinskou brankou. Ewerton pronikl do pokutového území, přihrál do malého vápna, kde se snažili dotlačit míč do brány Šimek, Hlavatý i Suchý, ale míč za brankovou čáru nedostali. Další tlak před karvinskou brankou už domácí nepřežili. Škoda zpětnou přihrávkou vybídl do šance Ewertona, ten místo střely volil ještě přihrávku k pravé tyči, kam si naběhl Marek Matějovský, který střelou pod břevno poslal Středočechy do vedení.

Skóre už se neměnilo, a tak je Karviná v tabulce poslední a Boleslavi patří desátá příčka.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
Kuba94

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele