základní část, 2. kolo
31.07.2021 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Hradec Králové znovu remizoval, tentokráte v Karviné

Druhý zápas po postupu do nejvyšší soutěže se pro Hradec Králové vyvíjel stejně jako ten první. V úvodu se Východočeši dostali do vedení, o což se zasloužil Dvořák, poměrně brzy ale na konečných 1:1 srovnal Sinjavskij.

Hned z první zajímavější situace padla branka. Standardní situace byla rozehrána nákopem na Mejdra, jenž z pravé strany poslal do vápna míč Pavlu Dvořákovi. Ten po zpracování druhým dotykem vypálil a rozvlnil síť. Vzápětí mohl navýšit rozdíl ve skóre Vašulín, jeho pokus ale zablokovala obrana.

Po nepřesné Papadopulosově hlavičce se Karviná dočkala srovnání po čtvrtině utkání. Kodeš odhlavičkoval balón jen k soupeři, Vasilij Sinjavskij tak už docela jednoduše obstřelil Fendricha a srovnal. Hradečtí měli po většinu času více ze hry, což mohl po pauze potvrdit Vašulín. Ten ale z otočky napálil jen tyč.

A tomuto hráči zjevně nebylo přáno navázat na gólový příspěvek z předchozího zápasu, v další obrovské šanci jej totiž vychytal Neuman, načež spálil velkou příležitost i Vlkanova. Závěr už byl spíše bojovný než fotbalový a oba celky se tak rozešly smírně.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hcs Karvinná-1,5 kurz 3,76. Jejich výhra přesně o jeden gol 3,5. Zkusím zlehounka nesouhlasit s bookmakerem.

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele