základní část, 14. kolo
07.11.2021 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Vítězná šňůra Slovácka skončila, Moravané ztratili body v Karviné

Slovácko prošvihlo jedinečnou možnost posunout se tabulkou vzhůru a namísto toho o jednu příčku kleslo. Moravané ztratili body po šesti vítězných kolech a na půdě poslední Karviné jen remizovali.

Body se nicméně dělily spravedlivě. Na domácích Slezanech totiž nedávný výpadek nebyl znát a favoritovi z Uherského Hradiště se herně vyrovnali. Navíc po 11 minutách hry se právě Karviná ujala vedení. Na centr Křapky z pravé strany si naběhl Papadopulos, jehož letmý zásah levou nohou nasměroval míč za záda gólmana Nguyena.

Hosté mohli vyrovnat za dalších osm minut, jenže Sadílek hlavičkoval po pasu od Kadlece mimo tři tyče. Ve 37. minutě už však bylo v táboře Moravanů veselo. Hofmann nahrál do meziprostoru Sadílkovi a z pozice stopera neváhal podpořit ofenzivu. Nakonec to byl právě on, kdo pohlednou akci úspěšně zakončil.

Záhy mohlo Slovácko dokonat obrat, avšak Ciciliův volej přeletěl břevno. Stejně dopadl pokus Kalabišky šest minut po změně stran, v 56. minutě si ale levý bek hostů vše vynahradil. Zcela osamoceného Kalabišku našel na levé straně Cicilia, načež adresát propálil karvinského brankáře Bolka.

Domácí ale nesložili zbraně. V 59. minutě trefil tyč Šehić, o sedmnáct minut později zase Dramého centr málem zaskočil Nguyena, který své zaváhání následně napravil proti dorážejícímu Papadopulosovi. V 81. minutě už nicméně Nguyen lovil míč ze sítě, když mu po centru Qoseho nedal šanci tvrdou hlavičkou Túlio — 2:2.

Přesto vítězství nakonec mohli urvat hosté. MFK však od pohromy uchránil Bolek, který nejprve v 86. minutě po dlouhém autu Sadílka a následném prodloužení Cicilii reflexivně vychytal Kalabišku, aby čtyři minuty nato po dalším vhazování zastavil ránu Hofmanna.

Autor: Ondřej Vaculík / fortunaliga.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
kecipep

0:2

Reagovat
Dron

Martine, Uherské Hradiště neleží v jihomoravském kraji. Prosím, oprav si to.

Reagovat
Elmas

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele