základní část, 11. kolo
17.10.2021 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Brzký Beauguelův gól zařídil Plzni vítězství v Teplicích

Zase výhra, zase o jeden gól. Plzeň pošesté v řadě zvítězila nejtěsnějším možným rozdílem, když jakožto lídr tabulky uspěla na hřišti předposledních Teplic. Jediným gólem se o to postaral Beauguel.

Jako první přitom zahrozili "Skláři", Fortelného pokus však proskákal jen vedle brány. Na opačném konci hřiště ovšem odcentroval Řezník, balón dolétl až k Jeanu-Davidu Beauguelovi, pro nějž už skórování nebylo větším problémem. Zdvojnásobit vedení mohl zanedlouho Sýkora, toho ale dvakrát vychytal Grigar.

Když se mohl prosadit Bucha, zabránil mu v tom pro změnu bránící Jukl. Za domácí vystrčil růžky Rezek, jenže nedokázal střelu dostatečně sklopit. V závěru první půle se aktivně jevil Bucha, jemuž nejprve nevyšel pěkný pokus o individuální akci, následně proti jeho střele zakročil Grigar. Domácí gólman se činil i proti Čermákově zajímavém přímém kopu.

Hned po návratu ze šaten měly Teplice dvě obrovské šance na vyrovnání. Kodadův centr poslal Rezek z malého vápna nad bránu, o chvíli později se rohový kop snesl na Vondráškovu hlavičku, od níž letěl těsně vedle tyče. Po hodině hry mohl dát Viktoriánům klid do kopaček Šulc, který spálil tutovku a napálil jen Grigara.

Dvacet minut před koncem zpackal další obrovskou příležitost Fortelný, jelikož rovněž pálil nepřesně. A tak nemusela Plzeň mrzet ani Kopicem spálená šance v nastavení, neboť Západočeši si na cestu přibalili tři body.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele