základní část, 9. kolo
26.09.2021 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Teplice se po nudné partii s Olomoucí rozloučily s trenérem

Teplicím se sice podařilo ubránit olomouckou vozbu, samy však gól nevstřelily a po jednom z nejnudnějších zápasu v sezoně se s Hanáky rozešly smírně. A jelikož Středočeši zvítězili od začátku ročníku jen jednou, rozhodlo se vedení klubu pro odvolání hlavního kouče Radima Kučery.

Zatímco v první půli hýřili aktivitou spíš domácí, po změně stran byla blíže skórování Sigma. Celkově se však urodilo jen pár příležitostí. Ve 20. minutě se do odraženého míče opřel teplický Jukl, který jen prověřil brankáře Olomouce Macíka. O dvanáct minut později prostrčil Moulis balón na Černého, jehož křižný pokus proletěl kolem tyče. Těsně před přestávkou hlavičkoval po rohovém kopu nepřesně Knapík.

Zdánlivou aktivitu Sigmy po změně stran mohl v 70. minutě zužitkovat Daněk, jenže pobídku od Šípa promáchl, načež Zmrzlý nemířil přesně. V nastavení pak gólman Teplic Čtvrtečka neodhadl let míče po rohovém, avšak hlavičkující Matoušek s Daňkem nečekané zaváhání strážce domácí svatyně nepotrestali.

Autor: Ondřej Vaculík / fortunaliga.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele