základní část, 15. kolo
21.11.2021 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Teplice si po porážce s Pardubicemi připsaly šestou prohru v řadě

Za Pardubice skóroval v 39. minutě Chytil a v 80. proměnil penaltu Červ. Krátce předtím měly Pardubice také možnost pokutového kopu, ovšem Grigar se zaskvěl. V dlouhém nastavení alespoň snížil Chlumecký. Teplice jsou beznadějně poslední, Pardubice okupují 14. příčku.

První šanci utkání viděly tribuny stadionu Na Stínadlech už v 7. minutě. Po nevydařeném útoku Pardubic podcenil situaci domácí Vondrášek, čehož využil Lupač, ale z úhlu neuspěl. Ve 14. minutě se naopak do brankové příležitosti dostali tepličtí a Boháč se vytáhl proti ráně Kodada z pokutového území. Aktivní domácí však zapomněli na zadní vrátka a ve 39. minutě inkasovali. Lupač si na levé straně zakombinoval s Tischlerem a přesný centr do vápna si našel Mojmír Chytil, který v pohodě překonal Grigara - 0:1.

Druhý poločas začal ve velmi tvrdém duchu a sudí v krátké době rozdal hned několik žlutých karet na obě strany. Trenér Jarošík se v 60. minutě rozhodl výrazně osvěžit mužstvo a na hřiště poslal Succara, Fortelného a Krunerta. V 73. minutě byli "Skláři" blízko srovnání, ale Černého skvěle vychytal pohotový Boháč.

A tak měli naopak příležitost ke skórování hosté, kteří dostali možnost zahrávat penaltu po faulu na Chytila. Brankář Grigar se však stal mužem okamžiku a bravurně zlikvidoval jak Hufovu penaltu, tak i následnou dorážku!

Jenže v 80. minutě Pardubice opět zahrávaly penaltu a z té Grigara už překonal Lukáš Červ. Naděje domácích na zisk bodů z dnešního utkání tak klesala hluboko ke dnu.

V rámci nastavení se domácí snažili alespoň o snížení, ovšem Vondrášek v nastavení jen orazítkoval tyč. O minutu se domácí dočkali alespoň čestného úspěchu, když Fortelného centr z rohového kopu usměrnil do branky Martin Chlumecký. Více už ale Teplice nestihly.

Autor: David Ullrich / livesport.cz, onlajny.com, O2tv.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele