základní část, 19. kolo
19.12.2021 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Mladá Boleslav si z Teplic odvezla tři body

Trápení Teplic nekončí. V devatenáctém kole české ligy totiž na domácí půdě prohrály s Mladou Boleslaví 0:1. O jejím vítězství rozhodl v první poločase Tomáš Ladra.

Po několika náznacích a střelách doprostřed brány, se kterými by si poradil i lepší žáček, si první zajímavější šanci vypracovali Mladoboleslavští. Vojtěch Smrž se štěstím proklouzl do pokutového území, jeho přízemní střela pak mířila těsně vedle tyče Grigarovy brány.

Hosty to však mrzet nemuselo, protože po šesti minutách šli do vedení. Domácího brankáře hodně zklamala zeď, kterou z přímého kopu prostřelil Tomáš Ladra a Grigar už se mohl jen dívat, jak balon míří do sítě.

Ve druhém poločase dostaly Teplice možnost pokutového kopu, protože hosté zahráli ve vápně rukou. Jan Fortelný vypálil po zemi doprostřed, kde však padající Šeda nechal nohy, kterými penaltu zneškodnil. Teplice však měly po faulu Douděry zahrávat v 79. minutě další pokutový kop, ten však posléze VAR odvolal.

Teplice jsou po podzimní části tabulky na předposledním místě, naopak Mladá Boleslav musí být spokojená, protože na poslední chvíli proklouzla mezi nejlepší šestku.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Alan

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele