základní část, 4. kolo
15.08.2021 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Teplice mají první body i výhru, zdolaly totiž Jablonec

Nečekaný výsledek se zrodil v duelu dvou severočeských celků v rámci čtvrtého kola. Teplice využily domácího prostředí a díky brzké Krunertově trefě vítězstvím 1:0 zaskočily pohárového účastníka z Jablonce.

Už po pěti minutách přitom mohli hosté do vedení, Houska ale svůj přímák nevyužil. Namísto toho vzápětí odcentroval Mareš na Štěpána Krunerta, jehož zakončení ve skluzu slavilo úspěch. Pomezní sice zvednul praporek, po zásahu VAR ovšem došli sudí k závěru, že se o ofsajd nejednalo.

V pozdější fázi prvního poločasu pálil po Moulisově centru Chlumecký, jemuž skvělým zákrokem zabránil ve skórování Kubista. Poté sice Mareš rozvlnil síť, ovšem po jasném postavení mimo hru. Na opačném konci hřiště zkoušel Zelený překvapit Čtvrtečku ranou z vlastní poloviny, moc jí přitom nechybělo.

Po návratu ze šaten nebyl daleko od skórování Mareš, proti němuž se po předchozím špatném vyběhnutí vyšvihl Hanuš. Ve čtyřiašedesáté minutě se musel Čtvrtečka pořádně činit proti Čvančarově ráně, ani mladý útočník, ani žádný z jeho spoluhráčů však nedokázali skórovat. Jablonec tak z Teplic odjel s prázdnou.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Žilina už se těší Hlavně že Rada řeší mluvení do krabice na tiskovce, ale hrát fotbal, to ani náhodou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele