základní část, 20. kolo
05.02.2022 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Efektivní Teplice ztrestaly Bohemians a slaví čtvrtou výhru v sezoně

Zatímco na podzim se Teplice prvních bodů dočkaly až ve čtvrtém ligovém zápase, jarní restart sezony přinesl "Sklářům" úspěch rovnou. Severočeši díky brance Tomáše Vondráška přemohli Bohemians a přiblížili se celkům před nimi - pražským "Klokanům" nevyjímaje.

Úvod utkání přitom nabídl šance hostů. Nejprve mohl v 17. minutě potrestat zaváhání Hyčky Beran, mladý středopolař si však v nevhodný okamžik příliš předkopl míč, čehož k důležitému obrannému zákroku využila lednová akvizice Teplic Boljević. Ve 22. minutě vyhledal Kovařík za obranou domácích Chramostu, jenže útočník Bohemky přehodil vedle brankáře Sklářů Grigara také svatyni protivníka.

Lekci z produktivity předvedli Severočeši po půlhodině hry. Centr po rohovém kopu propadl až k číhajícímu Vondráškovi, jenž střelou zevnitř pokutového území překonal gólmana Pražanů Valeše, který se mezi třemi tyčemi objevil po dlouhé pauze zaviněné zraněním. Ještě do přestávky mohl odpovědět Květ, středopolař Klokanů ale při zakončení poněkud zaváhal a jeho pokus nakonec zastavil bránící Tijani.

Po změně stran měl obrovskou možnost k vyrovnání Necid, jehož vyhledal Chramosta, ovšem zkušený forvard trestuhodně netrefil prázdnou bránu. V tutovce se ocitl také Květ, ten nicméně z bezprostřední blízkosti trefil jen Grigara. Na druhé straně hřiště se mezi střelce pohledným způsobem málem zapsal Kodad, který se z voleje opřel do centru Ledeckého. Zakončení záložníka Teplic zastavilo břevno.

Poslední naděje Bohemians na bodový zisk však zhasla s nepřesnou hlavičkou Necida z nastaveného času. Severočeši se tak dočkali čtvrté výhry v probíhajícím ročníku.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
Alan

3:1

Reagovat
fcb+mufc

2-0

Reagovat
oli9

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele