základní část, 7. kolo
11.09.2021 16:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Baník otočil v Teplicích a získal cenné tři body

Více než se čekalo se v Teplicích nadřel Baník Ostrava, nakonec ale tři body do tabulky získal a drží krok s čelem. Po Trubačově trefě sice prohrával, brzy ale srovnal Almási a Mazuchův vlastenec rozhodl o vítězství 2:1.

Úvod utkání vskutku nepatřil mezi ty nejpohlednější. Na první zajímavější příležitost se čekalo téměř půl hodiny, to se do balónu opřel Černý, nicméně Svozil dokázal ránu zablokovat. Vzápětí se na druhé straně udál zajímavý protiútok, proti němuž zakročil dobrým vyběhnutím Čtvrtečka.

Následně byl hrdinou okamžiku opět Svozil, který skočil pro změnu do Krunertovy zdařilé střely. A proti Černému pokusu se zase musel vyšvihnout Laštůvka. Ačkoliv konec poločasu nabral rychlý spád, do šaten se šlo stále za bezbrankového stavu.

Úvod druhé půle zastihl lépe Slezany. Fleišmanovi znemožnil skórování na poslední chvíli Čtvrtečka, jemuž se povedlo vyzrát i na unikajícího Sora. Nakonec se tak z první trefy radoval domácí celek. Z levé strany odcentroval do vápna Martin Chlumecký, na míč už čekal Daniel Trubač, jemuž nečinilo problém skórovat.

Ovšem radost příznivcům Na Stínadlech dlouho nevydržela. Potočný uspěl v hlavičkovém souboji a vybojoval tak balón pro Ladislava Almásiho, jehož střela skončila v síti. A po osmdesáti minutách slavila Smetanova družina podruhé. Fleišmanův centr se snášel zajímavě, proto se do něj rozhodl vložit Ondřej Mazuch. Ke smůle jeho i celých Teplic si ale míč srazil do vlastní sítě.

Baník se díky tomuto vítězství posunul v tabulce už na čtvrté místo a na lídra z Plzně ztrácí jednu jedinou výhru. Teplice naopak zůstávají předposlední s pouhými třemi body.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele