základní část, 27. kolo
03.04.2022 16:00 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Záchranářský souboj Pardubic s Jabloncem nepřinesl vítěze

Na to, že se v Ďolíčku střetnula dvě mužstva bojující o holé přežití, nabídl souboj Pardubic s Jabloncem poměrně zajímavou podívanou. Obě strany barikády těžily v určitých fázích zápasu více či méně za delší konec provazu a konečnou dělbu bodů tak lze považovat za zaslouženou.

Zprvu hýřili aktivitou zeleno-bílí Severočeši. Po rutinních zákrocích proti zakončením Kratochvíla a Silného se pardubický brankář Markovič musel pořádně protáhnout po ráně Surzyna ze standardní situace. Na druhé straně zaujal jako první zkušený forvard Černý, jenž připravil palebnou pozici pro nabíhajícího Kostku, tomu ale zakončení z první vůbec nevyšlo.

Kuriózní a zároveň zásadní se stala 36. minuta střetnutí. Nejprve po rohovém kopu Východočechů zastavil nebezpečný pokus Rezka hlavou bránící Martinec. Následně hráčům Pardubic utekl Malínský, který při svém úprku obehrál Markoviče, pak měl sice jisté problémy s překonáním Kostky, avšak i přes něj nakonec šťastně propasíroval balón za brankovou čáru - 0:1.

Tím ovšem výčet zajímavých šancí Jablonce pohříchu končí. Ještě do přestávky mohl vyrovnat Čihák, jenž po standardní situaci Cadua trefil břevno a z dorážky jej zase vychytal gólman Hanuš. Tři minuty po změně stran už ale centr Cadua zužitkoval Huf, jehož neuhlídal Kubista.

Později mohl Huf dokonat obrat, jenže další zakončení hlavou zlikvidoval bravurním zákrokem Hanuš. A když strážce jablonecké svatyně neprostřelil ani Solil, musely se oba celky spokojit s remízou.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (11)

Přidat komentář
Alan

0:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
ondrasch77

0:1

Reagovat
FCSL

Malina a Pilař ještě nebudou?

Reagovat
ondrasch77

Malina už jo, u Pilky je to takový laborování...

Reagovat
FCSL

Láká mě dvojka, ale bez křídel se mi do toho nechtělo. Tak snad aspon ten Malina no

Reagovat
ondrasch77

Otázka je, zda bude v základu..., vím že už je v tréninku.

Reagovat
FCSL

Dokonce oba základ Tak jo, dneska vám fandim

Reagovat
ondrasch77

Dík...

Reagovat
ondrasch77

Zas na druhou stranu čumím, že není ani na lavici Kadlec, už byl taky v treninku

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele