o udržení, 4. kolo
10.05.2022 19:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Simerský trefil Zlínu jistou záchranu, Pardubice musely oslavy udržení se odložit

Velké zklamání zavládlo v Pardubicích. Kdyby totiž Jablonec neinkasoval v souběžně hraném utkání v samotném závěru proti Bohemians, společně se Severočechy by se radovaly nadobro z přímé záchrany i přes plichtu se Zlínem. A zatímco moravský výběr oslavil díky urvanému bodu kýžené udržení, východočeský klub čeká na konec sezóny nepříjemný džob v Teplicích.

Nutno však podotknout, že pokud se mu podaří získat alespoň remízu, nebude muset nikterak sledovat dění ve zbylých dvou souběžně hraných střetnutích. Spolu s Jabloncem se Pardubice už skoro viděly na dokopné, ovšem zda bude veselá či nikoliv, rozhodne až poslední kolo. Do plánů na rozlučku s tímto ročníkem jim totiž hodil vidle pražský celek za pět minut dvanáct.

Domácím vyšel lépe první poločas, v jeho závěru se ujali vedení, to když Jeřábek mistrně do šestnáctky uvolnil z pravé strany sbíhajícího Patráka, jenž se sám před brankářem Rakovanem v koncovce nezmýlil. Po obrátce byli hosté směrem dopředu nebezpečnější a nakonec se své odměny dočkali v 75. minutě, neboť Simerský hlavou zužitkoval centr zleva od Procházky.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele