základní část, 2. kolo
31.07.2021 16:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Boleslav nedala Jablonci šanci. Zazářil dvougólový Škoda

I ve svém druhém zápase po návratu do české ligy se prosadil Milan Škoda. A tentokrát dokonce dvakrát. Podílel se tak na vítězství Mladé Boleslavi nad Jabloncem 3:0, ještě před ním dokázal rozvlnit síť Fila.

Jako první se přitom do větší šance dostali hosté, proti Doležalovi se ale blýsknul Šeda. Další minuty už byly v režii Středočechů. Nejprve přišlo z jejich strany jen varování, Filův gól totiž nebyl pro ofsajd uznán. O chvíli později už se Daniel Fila radoval. Ewerton tradičně proniknul po levé straně až do pokutového území, kde našel tohoto mladíka volného. Fila už si se situací poradil a skóroval.

O tři minuty později převedl obrovské zaváhání Štěpánek, který sám sebe dostal pod tlak a poté při snaze o malou domů vyslal do úniku Milana Škodu. Bývalý reprezentant situaci řešil kličkou brankáři a následně do zcela prázdné brány zakončil. Během první půle se po Matějovského přihrávce dostal do zajímavé šance Ladra, toho ale Hanuš vychytal.

Domácí po přestávce několikrát řešili situace až moc na efekt. Nejprve Ewerton namísto zakončení hledal lobem Filu, jenž by zakončoval do odkryté branky, poté se zase pokoušel o kličku gólmanovi Dancák, v následném závaru se pak neujalo několik střel. Nakonec tedy svou druhou trefu v utkání zapsal jednoduchým způsobem Milan Škoda, který si našel Skalákův roh a hlavičkou se nemýlil. Tím také zpečetil gólový účet zápasu.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s tipem ef-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jiný musí mít zájem na tom, aby co nejmín prodělal?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele