základní část, 26. kolo
19.03.2022 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Domácí Jablonec se s Plzní rozešel bez branek

Plzeň si sice udržela první místo a nehledě na výsledky Slavie na něm po tomto kole zůstane, ale dnes si rozhodně představovala lepší výsledek. Dvanáctý Jablonec od ní totiž nedostal ani jednu branku a diváci na severu Čech nakonec odcházeli ze stadionu bez tohoto koření.

Na první šanci jsme nečekali zas tak dlouho. Domácímu týmu k tomu stačilo jedenáct minut. Michal Surzyn našel krásným pasem nabíhajícího Jaroslava Zeleného, s jehož hlavičkou měl brankář Staněk obrovské potíže! Navíc musel likvidovat dorážku od Tomáše Hübschmana, s níž měl taky plné ruce práce. O chvíli později se do šance řítil připravený útočník Jan Silný, jenže jeho úsilí bylo kvůli ofsajdu zbytečné.

Jinak ale první půle za moc nestála a po většinu času jsme sledovali boj o míč, který obě jedenáctky doplňovaly o plno nepřesností. Až v první nastavené minutě si Plzeňští dokázali vytvořit větší šanci. Mladý záložník Pavel Bucha vlétl do vápna a brankář Hanuš měl co dělat, aby proti němu včas vyběhl a jeho ránu zablokoval.

Ani druhý poločas mnoho fotbalové krásy nenabídl. Ve finální fázi se oba týmy trápily, jak bylo vidět například ze slabé střely Jana Sýkory, s níž neměl Hanuš problémy. Trochu víc zmatku vnesl na hřiště Tomáš Chorý, kterému stačily tři minuty, aby trefil bližší tyč! Když v poslední šanci utkání selhal kanonýr Jean-David Beauguel, evidentně překvapený, že se k němu míč vůbec dostal, bylo o dělbě bodů rozhodnuto.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Alan

0:3

Reagovat
Elmas

0:1

Reagovat
ondrasch77

0:3, přání 2:1

Reagovat
DidusIneptus

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1, 1:2 nebo 2:3.

3:4 už by asi bylo moc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele