základní část, 7. kolo
12.09.2021 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Jablonec napravil debakl z Olomouce, doma skolil těsně Karvinou

Jablonec se slušně navnadil na začátek hlavní fáze Konferenční ligy, v níž narazí ve čtvrtek na Kluž. Doma nejtěsnějším možným způsobem skolil Karvinou a aspoň nějakým způsobem napravil své poslední ligové vyhoření z Olomouce. Hosté naopak nenavázali na cennou plichtu z předchozího souboje s obhájcem titulu ze Slavie, za celých devadesát minut neskórovali.

K optimálnímu výkonu každopádně měl celek ze severu Čech daleko, budiž příkladem třeba úvodní třetina utkání, během níž se stěží propracovával do vyloženějších příležitostí. Naopak Karviná se mohla ujmout vedení, to když bránící Malínský míč nedostal z pokutového území, najednou se k hlavičce dostal Buchta, z blízkosti však napálil brankovou konstrukci.

Jablonec v ofenzívě vážně nijak nezářil, přesto se právě on v závěru poločasu dočkal přesného zásahu, jenž se ukázal býti rozhodujícím. Holík zprava poslal pas do vápna, odtud míč sklepl Pleštil pro Malínského, jenž pohotově skóroval.

Karviná se po přestávce na vyrovnání nezmohla, její soupeř se ve druhém dějství výrazně zlepšil, změna skóre ale na řadu nepřišla ani na jeho straně.

Autor: Patrik Sandev / isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

2:0 (Doli, Pilka)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele