základní část, 5. kolo
22.08.2021 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Jablonec jen díky penaltě remizoval se Slováckem

Jablonec nenavázal na povedený výkon proti Žilině a se Slováckem jen remizoval. Za bod však mohli být Severočeši nakonec rádi, neboť právě oni dotahovali nepříznivý výsledek a vyrovnali až z penalty.

Utkání nenudilo od samotného začátku. Nejprve se užuž radoval z gólu Petržela, který překonal Hanuše, jenže gólmana Severočechů zastoupil na brankové čáře dobře stojící Malínský. Na druhé straně připravil Martinec palebnou pozici pro Housku, který trefil tyč. Čvančara sice z dorážky rozvlnil síť, stál ovšem v ofsajdu a branka nebyla správně uznána.

Porci smůly si Jablonec vybral také při střele Smejkala, která skončila na břevně. Ve 26. minutě se před bránu Moravanů prodral zleva Malínský, zastavil jej ale brankář Nguyen. Za dalších třináct minut se dopředu dral záložník Slovácka Sadílek, který přihrál Jurečka, jenž ovšem před Hanušem netrefil míč.

Koncovka první půle nicméně patřila hostům. Nejprve se Jurečka hnal po špatně rozehrávce Zeleného na Hanuše, strážce domácí svatyně ale střelu z úhlu vytěsnil. Ve 45. minutě už se však Jurečka radoval, když si naskočil na pas od Holzera a hlavičkou k tyči poslal Slovácko do vedení.

Čtyři minuty po změně stran mohli Moravané skórovat znovu. Sadílkovo vhazování prodloužil Šimko na zadní tyč, kde ovšem nepřesně střílel Holzer. V 67. minutě se po centru od Kadlece mohl mezi střelce zapsat Reinberk, Jablonec ale podržel Hanuš.

Kadlec tak trochu nakonec asistoval na vyrovnávací gól Severočechů, když před vlastní bránou trefil rukou do zátylku Doležala. Sudí Petřík neváhal, okamžitě ukázal na penaltový puntík, z něhož dělbu bodů zařídil Čvančara. V 87. minutě sice chtěl s výsledkem ještě něco udělat Havlík, Hanuš si však s jeho ránou z dálky poradil. V nastaveném čase se pak po ošklivém šlapáku na Hūbschmana nechal hloupě vyloučit hostující Divíšek.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (6)

Přidat komentář
kecipep

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
ondrasch77

1:0/1:1

Reagovat
kecipep

Příííísná. Po dlouhé době velké zklamání z rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta zase nesl o přestávce pohoštění pro rozhodčí...jablíčka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele